Assalamualaikum ,Pemuda Muadzam Shah bersama dalam menyampaikan info yang bermanafaat,,, terima kasih atas ziarah anda......

Lintas langsung dari Rompin

Hari ini program Cakne Rakyat Pas diteruskan lagi dengan pelbagai acara. Antaranya Sukaneka untuk kanak-kanak , remaja dan golongan dewasa. Satu program yang mencuri perhatian khalayak hari ini ialah perlumbaan Motorcross dan Cubcross.

Tapak Program sehingga jam 12 tengahari ini masih dibanjiri ratusan pengunjung yang mengambil bahaguan dan menjadi pemerhati kepada acara-acara sukan yang diadakan.

Sebentar tadi Ketua Dewan Muslimat Pas Pusat Ustazah Nuridah sempat menyampaikan hadiah dan sumbangan kepada beberapa pemenang acara sukan dan hadiah kecemerlangan PMR dan UPSR. Dikesempatan itu juga beliau dan Dr jihad diminta untuk mencukur jambul seorang bayi yang baru dilahirkan.

Keadaan benar-benar meriah dengan kebanjiran penduduk daripada sekitar Parlimen Rompin. Malah ada juga yang datang dari Melaka , Chini dan Tanjong Gemuk untuk menyertai dan memeriahkan lagi program ini.

Gambar dari venue

Ketua Muslimat Pas Pusat...Ustazah NuridahSumbangan kepada pelajar cemerlang PMR
Sempat mencukur jambul seorang bayiComelnya budak ni....kata Dr NajihaSemoga menjadi insan Soleh...amin!!!Peserta Motorcross dan Cubcross sempat bergambar bersama KP RompinUstaz Nazri melepaskan pesertaCantikAlamak rosak pulak!!! Nasib baik ada marshallAntara aksiTerompah tempurung untuk kanak-kanakAntara peserta bowling nyiur yang memberikan tentangan sengitJalan batu-bataBasikal LambatKerusi pun berebut....cam ahli politik!!??
Congkak untuk Nisa' dan Muslimat
Acara mewarna kanak-kanak

Kaunter pendaftaran acara muslimat...sambutan yang amat menggalakkan!

0 comments:

Post a Comment

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP