Assalamualaikum ,Pemuda Muadzam Shah bersama dalam menyampaikan info yang bermanafaat,,, terima kasih atas ziarah anda......

Dunia punya cerita!

Aset campur tunai hanya kurang-lebih 3 juta. Berapa jumlah harta pemimpin di Malaysia agaknya? Jika Menteri Besar boleh memiliki rumah puluhan juta berapakah aset Perdana Menteri dan ahli kabinet?


Mengapa tidak dimudahkan sesuatu kebaikan? Sedangkan kerosakan di atas muka-bumi ini lebih besar akibat manusia yang tidak di tarbiyyah.


Ku Li perlu belajar politik dengan anak muda umno?Wow! Siddiq , Amanah , Tabligh , fatonah! Cuma jangan sekadar pemanis bicara dan penyedap kata!Hasil slogan kosong pencapaian diutamakan dan rakyat didahulukan!
Hafal bait-bait lagu boleh menjadi durian runtuh! Siapa pulakah yang sanggup menaja Hafiz 30 juzuk Quran dengan hadiah saguhati 1 juta?? Melihat senarai jutawan di Malayisa kelihatan tidak kalah mereka yang berbangsa Melayu dan Islam!Dunia terkejut! Tapi kita di Malaysia dah lama terkejut dengan seorang pemimpin negeri bawa duit berjuta ke luar negara!Timbang kilo!gambar bersumber dari akhbar tempatan.0 comments:

Post a Comment

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP